De expert van NL | Dealer HKS | Gratis verzending | Gratis retourneren Webwinkel Keurmerk

In verband met onze vakantie zijn wij gesloten vanaf 30 september tot en met 14 oktober, uw order en eventuele retour zullen wij verwerken op 15 oktober, bedankt voor uw begrip.

HKS Beta NTP 1 S3 Horecawerkschoenen

€ 80,29 per paar
Maat

HKS Beta NTP 1 S3 horecawerkschoen met S3 normering.

Beschrijving

Deze sterke werkschoen heeft een vetersluiting met een goede omsluiting van de voet. Het bovenmateriaal is van leder. Sterk en flexibel dus voor een hoge bescherming en comfort. De voering is gemaakt van textiel. De neus is van kunststof evenals de zoolplaatbescherming.

De zool bestaat uit polyurethaan. Dit is licht en sterk. De zool is daarom olie-, vet- en zuurbestendig. En hittebestendig tot 130 graden bij direct contact. De zool is een prefecte combinatie van comfort en degelijkheid. En veilig door de anti-sliplaag.

Deze schoen is geschikt voor het werken met apparatuur die gevoelig is voor elektrische ontlading. Dit praktische model is namelijk ESD, wat staat voor Electrostatic Discharge. Dit zorgt ervoor je als drager niet statisch oplaadt. Ook heeft de schoen een kruipneus. Die is speciaal bedoeld voor werkzaamheden waarbij men veel knielt. Ideaal voor stratenmakers, bouwvakkers, grondwerkers, loonwerkers etc. 

Beschikbaar in de kleur zwart en in de maten 39 t / m 48.

EXTRA INFORMATIE

MERK

HKS

normering

S3

LEEST

Heren

MODEL

Laag

SLUITEN

Veter

BOVENMATERIAAL

Leder

voering

Textiel

NEUSBEVEILIGING

Kunststof

ZOOLBEVEILIGING

Kunststof

ZOOLMATERIAAL

PU / PU

ANTI SLIP

ja

OVERIGE SPECIFICATIES

ESD, Kruipneus

KLEUR

Zwart

MAAT

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

keyboard_arrow_up