De expert van NL | Dealer HKS | Gratis verzending | Gratis retourneren Webwinkel Keurmerk

Sale

€ 50,00 excl. BTW stuk HKS Rock S2 Horecawerkschoenen (Sale) 1 product in voorraad Kies opties
€ 50,00 excl. BTW stuk HKS Active 200 Horecawerkschoenen (Sale) 1 product in voorraad Kies opties
€ 50,00 excl. BTW stuk HKS Rodeo S2 Horecawerkschoenen (Sale) 1 product in voorraad Kies opties
€ 50,00 excl. BTW stuk HKS Jil 1 TP S3 Horecawerkschoenen (Sale) 1 product in voorraad Kies opties
€ 50,00 excl. BTW stuk Puma Celerity Knit Pink S1 Horecawerkschoenen (Sale) Kies opties
€ 40,65 excl. BTW stuk Birkenstock Alpro Klomp A640 met stalenneus Wit Kies opties

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de levering nog van de koop af te zien. U kunt de aanvraag starten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen met daarin de retour reden en eventueel een toelichting. Het geven van de reden en toelichting is overigens niet verplicht. Vervolgens kunt u de goederen terugsturen naar het adres aangegeven op de pagina Contact. U heeft na herroeping 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Horecawerkschoenen.nl zal het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug betalen. Horecawerkschoenen.nl mag wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft. U dient voorzichtig met de retour te sturen goederen om te gaan, eventuele beschadigingen kunnen wij bij u in rekening brengen, behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retour nemen/omruilen is de eerste keer gratis daarna worden er retour en verzendkosten in rekening gebracht van €6.95 

U kunt de producten ook zonder voorafgaande melding retour sturen naar onderstaand adres, mits duidelijk is dat het om herroeping gaat. Retour adres: 

Horecawerkschoenenspecialist t.a.v. administratie Clarapolder 10, 3825LD Amersfoort


Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  • De schoenen schoon, ongebruikt in de originele, onbeschadigde (ook niet beschreven) verpakking te retourneren. Zorg dus voor een omverpakking.
  • Indien het product gedragen, beschadigd of gebruikt is, sturen wij het naar je terug (uiteraard mag je de schoenen wel gewoon passen op een schone vloer).
  • Indien de verpakking beplakt, beschreven of beschadigd is, rekenen wij € 10 verpakkingskosten voor nieuwe verpakking.
  • Daarna ontvang je een retourlabel van de vervoerder die je op de doos kunt plakken. Dan lever je het pakket gratis in bij een  afgiftepunt.(DHL, POSTNL, DPD of GLS) Wanneer wij het pakket ontvangen hebben, sturen wij het gewenste model/maat weer kosteloos naar je toe of crediteren het bedrag, in zowel Nederland als België.  
  • Retour nemen/omruilen is de eerste keer gratis daarna worden er retour en verzendkosten in rekening gebracht van €6.95 of voor eigen rekening.

keyboard_arrow_up